Yılbaşı Hediyesi Arayanlara: Fıstıklı Kalp Çikolata

23-12-2019 08:48
Yılbaşı Hediyesi Arayanlara: Fıstıklı Kalp Çikolata

Hediyenin Gücü Adına!

 

Kişisel ya da kurumsal ilişkileri güçlendirmek, mutlu etmek, gönül almak… Bir armağan çok şeye kâdir olabilir.

İnsan ilişkilerinde hediye, önemli bir yere sahip. Karşınızdakine verdiğiniz değeri ifade etmek için tüm fırsatları değerlendirin. Yıl sonu yaklaşırken, yeni yılı hediyeleşerek karşılayabilirsiniz mesela…

Elbette sözcükleri kullanmak önemli, fakat bununla yetinmek zorunda değilsiniz. Bir hediye bazen, yüzlerce kelimenin anlatabileceğinden daha çok şey söyler. Bu güçten yararlanın.

 

Endofia’lı Lezzet

 

Endorfia Fıstıklı Kalp Çikolataları gördünüz mü?

Onlar hem lezzetli hem de çok şık. Çikolata ve fıstığın romantik birlikteliği, çikolataya kalp şekli vermiş. Şık kutular da bu saadete yuva olmuş. Yani, özel bir hediye arayanlar için, ideal bir seçenek söz konusu.Yılbaşı Hediye Alternatifleri arasına onu da yerleştirin.

 

Zengin Sunum Alternatifi

 

Fıstıkla lezzeti zenginleştirilmiş kalp formundaki çikolatalar, farklı sunum alternatifleriyle karşımıza çıkıyor. Seçenekler çikolata ambalajının rengi, kutu rengi, ürün çeşitliliği ve miktar üzerinden çeşitlendirilmekte.

Enfes çikolataların ambalajları için iki renk seçilmiş; biri, ihtişamın sembolü gold, diğeri, tutkunun gözle görülür hali, parlak kırmızı.

Dilerseniz sadece gold ambalajlı, sadece kırmızı ambalajlı ya da her iki ambalajdan çikolataların süslediği kutuları seçebilirsiniz.

Endorfia kutularının şık tasarımı dillere destan. Fıstıklı kalp çikolataları hangi renk kutunun içinde görmek istersiniz; pembe, beyaz, kahverengi?

Single seçenekler sadece çikolatadan oluşuyor. Twin Premium kutularda karşımıza çikolata ve kahve çıkmakta. Double Premium setlerde ise çikolataya, seçkin kokularıyla ayrıcalıklı kolonyalar eşlik ediyor.

Peki, single kutularda hangi ebat sizi mutlu eder? Small kutular tadımlık, midi kutular, biraz daha fazlasını isteyenler için. Maxi kutular ise fazlasıyla göz doyuruyor.

 

İhtişamlı Zarafet: Brown Book

 

Şık kutular içinde dikkat çekenlerden biri, Brown Book. Kitap formuna sahip bu kutuların yalnızca kendileri bile hediye statüsünde değerlendirilebilir.

 

Nezaketin İnceliği: Single Slim

 

Çarşıya ütüsüz gömlekle çıkmayan eski zaman insanlarının naftalin kokulu nezaketini andıran bir tasarım bu "Single Slim”.

Naif, nazik… İçi gülen gözlere eşlik eden belli belirsiz, tatlı bir gülümseme gibi.

 

Endorfia Farkını Hissedin

 

Kurumsal Hediyelik Ürünlerde şık ve kaliteli alternatiflerin adresi Endorfia, çikolatayı, lokumu, kahveyi, kokuları ve drajeyi armağan haline getiriyor. Endorfia farkının hissedildiği ürünler, sadece Türkiye’de değil, artık Katar’da da kurumsal ilişkilere renk katacak.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.