Kurumsal Yılbaşı Hediye Alternatifleri

16-12-2019 12:14
Kurumsal Yılbaşı Hediye Alternatifleri

Yeni Yılı Hediyeleşerek Karşılayın

 

Hediyeleşmenin özel ve kurumsal ilişkiler üzerindeki güçlü etkisi malum. İlişkileri sağlamlaştırmak, başlatmak ya da onarmak için, hediyenin gücünden her fırsatta yararlanın. Bu fırsatlardan biri, yılbaşı.

Olumlu yeni yıl dileklerinizi hediye haline getirip somutlaştırın. Bazen şık bir hediye, onlarca sözcüğün anlatabileceğinden daha fazla şeyi, daha etkili şekilde ifade eder.

Peki, Endorfia dünyasında Kurumsal Yılbaşı Hediye Alternatifleri olarak kullanabileceğiniz neler var?

 

Tatlı Bir Başlangıç…

 

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım ve yeni yıla tatlı bir başlangıç yapalım.

Damağa hitap eden hediyeler, güçlü etkiler bırakma konusunda en iyiler arasında yer alır. Bu güçten faydalanın. Çikolata ve lokum çeşitleri, muhataplarınız nazarında olumlu bir etki bırakmada çok işinize yarayacaktır. Neyse ki Endorfia dünyasında bu işi layıkıyla yapabilecek zengin çeşitlilikte ürün var.

Asaleti tartışılmaz madlen çikolatayı şık bir kutunun içinde hediyeye dönüştürebilirsiniz mesela… Hediyeniz ses getirsin istiyorsanız, çıtır çıtır krokandan da yardım alabilirsiniz. Peki, sizce çikolataya en çok hangisi yakışıyor; fıstık mı, fındık mı? Endorfia, ikisine de çikolatayla mutlu bir birliktelik yarattı, tercih size kalmış.

Hediye göndereceğiniz kişiyle aranızdaki bağ özelse, sevginin sembolü kalp formuna sahip çikolataları devreye sokabilirsiniz. Çiçek şeklindeki çikolatalar da onlar kadar zarif ve duygulu bir karaktere sahip.

Alaturka bir melodi eşliğinde eski İstanbul caddelerinde gezintiye çıkaran lokuma ne dersiniz? Sade lokum, yalınlığıyla asil. Gül yapraklı güllü lokum gül gibi hediye işte! "Duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum” derken bile insanın aklı başından gidiyor… Çikolata aşkıyla yanıp tutuşanları ise, çikolata kaplı fıstıklı lokumun olduğu tarafa alalım.

 

Karşı Konulmaz Aromayı Armağana Dönüştürün

 

Bol köpüklü Türk kahvesi veya tutku dolu filtre kahve…

Günlük rutinin tekdüzeliği ve/ veya yoğunluğu, kahveyle yaptığımız kaçamaklar sayesinde çekilir. O halde, kahve de şahane bir hediye alternatifi. Heyecanlandıran aromasıyla taze kahve, şık Endorfia kutularının içinde armağan haline gelmeyi bekliyor.

 

Fiyatlar İndi, Yılbaşı Coşkusu Yükseldi!

 

Endorfia, Kurumsal Yılbaşı Hediye Alternatifleri arasında değerlendirebileceğiniz, lezzeti yüksek tatları, şık şekillerde sunuyor. Görüntüsü ve tadı cezp edici ürünlerde şık bir jest de söz konusu; Onlara indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Yılbaşına özel tüm ürünlerde %30 indirim fırsatından yararlanmak için hemen şimdi Endorfia dünyasında keşfe çıkın, hediyeye dönüştürebileceğiniz tatları seçin!

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.