Endorfia Katar Pazarında

14-11-2019 16:19
Endorfia Katar Pazarında

Türkiye ve Katar İş Birliği

 

20 Eylül- 7 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul’da yirmi altıncısı düzenlenen Dünya Posta Kongresi’nde, Türkiye ve Katar için son derece önemli bir adım atıldı. PTT AŞ ile Katar Posta Teşkilatı olan Qatar Post arasında imzalanan ikili iş birliği anlaşması, e- ticaret yoluyla iki ülkenin karşılıklı ticaretine hareketlilik kazandırıyor.

İş birliği çerçevesinde 1 Ocak 2018 yılında Turkishsouq.com e- ticaret sitesi hizmete başladı. Site, Türkiye’deki pek çok KOBİ ve ulusal markanın ürünlerini Katar’a taşıyor. PTT’nin e- ticaret platformu olan epttavm.com’da bulunan ürünler, turkishsouq.com üzerinden Katar’daki kullanıcılara sunulmakta.

Protokole göre öncelikle Türk ürünleri Katar’da satılacak. Daha sonra ise Katarlı firmalar, ürünlerini Türkiye’ye ulaştırabilecek.

Katar ve Türkiye arasındaki ticaret ilişkilerini güçlendiren bu hamleyle Türkiye, Katar’daki e- ticaret pazarından daha çok pay almayı amaçlıyor. Bu projeyle KOBİ’ler, ürünlerini kolayca yurt dışına ihraç edebiliyor. Bu, büyüme hedeflerine giden yolda daha hızlı yol almak anlamına gelmekte.

 

Müşteriler İçin de Olumlu Bir Hamle

 

İş birliği kapsamında hizmete başlayan turkishsouq.com, sadece ürünlerini satışa sunan firmalar ve genel ticaret ilişkisi için değil, buradan alışveriş yapacak kullanıcılar için de avantajlı.

Sitede alışveriş, PTT AŞ ve Qatar Post güvencesini taşımaktadır. Siparişi verilen ürünlerin teslimatı yedi gün içinde gerçekleştirilmekte. Yürütülen çalışmalarla bu sürenin kısaltılması hedefleniyor.

Düşük kargo ücreti, sitenin sunduğu bir diğer avantaj.

 

Sitenin Tek Çikolata Satıcısı Endorfia

 

Yüksek kalite, sınırların içine hapsolamaz. Kurumsal hediyelik alanının yenilikçi ve profesyonel ismi Endorfia, artık turkishsouq.com sitesinde!

PTT AŞ’nin e- ticaret platformu epttavm.com sitesinin talebi üzerine Endorfia ürünleri online mağazadaki yerini aldı. Endorfia şu an, turkishsouq.com’daki tek çikolata satıcısı olma unvanına sahip.

Lezzeti prestije dönüştüren Endorfia ürünleri, bir haftada Katar’daki müşterilere ulaştırılmaktadır.

 

Turkish Souq’ta Neler Var?

 

Sitede pek çok farklı ürün grubunu görmek mümkün. Elektronik, moda, mücevher, kozmetik, kişisel bakım, anne/ bebek, hobi, oyuncak, ev dekorasyonu, outdoor, fotoğraf, spor, süpermarket, yapı market, bahçe, otomobil ve petshop, başlıca ürün gruplarından.

Bu kapsamda beyaz eşya, kıyafet, takı, bebek ürünleri, otomobil lastiği, mobilya, gıda gibi yüzlerce ürün çeşidini turkishsouq.com’da bulmak mümkün.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.